6 mobles d'emmagatzematge exterior perfectes pel teu jardí o garatge

6 mobles d'emmagatzematge exterior perfectes pel teu jardí o garatge

Jardí i Terrassa
Ha arribat el moment de fer que el teu jardí i casa siguin un lloc diferent! Descobreix els millors armaris d'exterior per a mantenir la teva llar ordenada. Quin d'aquests 6 models s'adapta millor a casa teva?

Recordes aquelles frases que repetien els teus pares diàriament quan la teva habitació semblava una lleonera? El curiós és que, sense adonar-te, ara ets tu qui busca l'ordre de la llar. Això és així perquè valores una bona qualitat de vida, un benestar físic i mental i una comoditat en el dia a dia.

Quan parlem de l'ordre de la llar, no sols parlem de l'interior d'una casa, també forma part del teu estat anímic l'ordre exterior del teu jardí, pati, terrat o terrassa. Aquests són els espais que utilitzem per a desconnectar, des de llegir un llibre i organitzar trobades amb la família i amics, fins a realitzar els teus propis cultius de fruites o verdures.
Són tants els objectes que acumulem a les nostres cases que ja no sabem com començar a organitzar-los tots. Però no et preocupis, a FESMÉS volem ajudar-te a organitzar el teu jardí.

A continuació, crearem una selecció dels millors mobles d'emmagatzematge per a exteriors que siguin impermeables, resistents al sol i a l'aigua i perfectes per a col·locar al teu jardí sense perdre la seva essència.

Com escollir mobles d'emmagatzematge d'exterior

És important escollir un moble d'emmagatzematge d'exterior, ja que aquest serà l'encarregat de protegir tots els teus accessoris o objectes quan les temperatures baixin o quan els primers raigs de sol surtin. Per a poder escollir l'armari d'exterior que millor s'adapti a tu, has de tenir en compte una sèrie d'aspectes.

  • Grandària d'espai. Aquest dependrà del que necessitis guardar i de l'espai que disposi el teu jardí o pati. Hi ha una infinitat de tipus i grandàries d'armaris d'exterior per a guardar tota classe d'objectes com a baguls, rafals, armaris, etc.
  • Els materials. La qualitat del material del moble d'exterior serà la clau principal per a garantir una durabilitat. A continuació, t'expliquem quin material serà l'ideal pel teu armari d'exterior.
  • El manteniment. Existeixen diferents materials que requereixen més manteniment o neteja. Pots trobar armaris de fusta tractada o sense tractar, d'altres que necessiten pintura antioxidant periòdicament, o altres materials que no requereixen el més mínim manteniment i són fàcils de netejar com els mobles d'emmagatzematge d'exterior de resina.

Els tipus de mobles d'emmagatzematge exterior

Arcons d'exterior

  • Pràctic de fer servir.
  • Poden utilitzar-se com a còmoda de seient auxiliar.
  • Milloren l'estil decoratiu del teu jardí.
 

Armaris exterior

  • Guanyes un gran espai d'emmagatzematge.
  • Perduren en el temps gràcies a la seva resistència.
  • Solen ser modulars i es poden modificar aplicant o traient amb facilitat.
 

Casetes de jardí exterior

  • Inversió a llarg termini.
  • Pot ser el millor complement del teu jardí.
  • Podeu servir com a hivernacle per guardar les plantes més delicades, ja que tenen una capacitat d'emmagatzematge molt gran.
 

Lones de protecció exterior

  • Disposen de traus en tota la seva longitud i amplada per fixar-ne l'estructura.
  • Ideals per protegir llenyers, barbacoes o mobles de jardí.
  • Hi ha una gran varietat de mides i colors en lones de protecció exterior.

Tipus de materials dels mobles d'emmagatzematge exterior

 

  • Mobles de fusta per a exterior. Són especialment buscades per la seva qualitat davant de la humitat, els fongs o els insectes. A més, destaquen per deixar l'acabat natural del color de la fusta aportant un estil rústic al teu jardí.
  • Mobles d'alumini i acer. Són armaris d'exterior que ressalten per la resistència a les altes i baixes temperatures. Els armaris d'alumini i acer requereixen un manteniment, ja que és aconsellable aplicar vernís o pintura antioxidant.
  • Mobles de resina per a exterior. Aquest material, com ja s'ha anomenat anteriorment, no requereix cap manteniment i es pot netejar passant un drap humit. A més, estan especialment preparats per resistir al deteriorament del sol, l'aigua i altres canvis de temperatura.
 

FESMÉS som conscients dels vostres interessos per sempre tractar-los amb eficàcia i rapidesa. És per això que, exposarem diferents mobles d'exterior de resina i així, podràs oblidar-te del manteniment del teu armari d'emmagatzematge exterior.

Detalls comuns dels millors 6 models d'armaris exteriors de resina

Els 6 models d'armaris d'exterior de resina tenen similituds en les característiques.

  1. Estan fabricats amb resina d'alta qualitat amb una estructura resistent.
  2. Són econòmics, lleugers per moure i no requereixen de manteniment.
  3. Es poden acoblar mòduls i afegir prestatges quan ho necessitis.
  4. Destaquen per la facilitat de muntatge i el tancament de seguretat preparat per a cadenat.
  5. No cal cap tipus d'eines per muntar.
  6. Disposen de protecció contra els raigs UVA.
  7. Les portes tenen una obertura de 180º. Només el model Gulliver no té aquesta característica, ja que la seva construcció està enfocada a tenir un disseny més decoratiu.

Els 6 models d'armaris exteriors de resina

Els armaris d'exterior de resina següents estan fabricats de manera que el seu ús sigui pràctic i molt còmode. A més de mantenir una discreció al teu jardí i aprofitar qualsevol racó de casa teva.

1.  Armari de resina J-Line gris negre

L´armari exterior de resina model J-Line alt de color gris i negre es caracteritza per tenir 2 portes i 3 prestatges regulables amb unes dimensions de 680x1635x375 mm. El seu disseny està preparat per carregar 20 kg a casa prestatge i amb possibilitat de tancar al cadenat.

Aquest model d'armari exterior compta amb dues versions de 3 prestatges i dues portes per combinar-los entre si. El model J-Line destaca per ser el més discret, senzill i linial.

 

 2.  Armari exterior de resina efecte ratan

L´armari exterior de resina model Terry té unes dimensions de 680x1700x390 mm amb un acabat en color sorra i gris. El seu disseny està pensat per guardar tot tipus d'eines, productes i altres utensilis gràcies als seus 3 prestatges, un rail vertical i un escombrer.

El model Terry presenta un disseny elegant i delicat, fàcil de combinar amb mobiliaris de jardí pel color suau i la textura.

3.  Armari exterior de resina sota Gulliver

El següent armari d'exterior de resina és el model Gulliver de 800x1000x500 mm i es caracteritza per tenir un disseny modern i original representat als tiradors i  es ratlles dibuixades a les portes. L'armari d'exterior sota Gulliver proporciona 2 prestatges reforçats i ajustables en alçada, frontisses metàl·liques i amb una pota extra per obtenir més seguretat i estabilitat.

4. Armari exterior de resina Vivaz 4 models

Els 4 models d'armari d'exterior de resina de la marca Vivaz es caracteritzen pel color beix a la base i la línia horitzontal que envolta tot l'armari de color xocolata.

Trobaràs 4 modalitats amb els que podràs combinar diferents opcions i fer composicions entre ells al teu jardí. Aquest model està disponible en un armari baix, armari de 2 portes, armari de 4 prestatges i un armari de 3 portes.

5. Armari exterior de resina 3 portes Twist

El disseny d´aquest armari exterior de resina model Twist de 1020x1700x390, destaca per la seva capacitat d'emmagatzematge superior gràcies a les seves 3 portes i 3 prestatges, que respiren un aire més actual, senzill i minimalista.

6. Armari exterior de resina escobero Jumbo

L'armari exterior de resina model Jumbo de color gris i negre amb unes dimensions de 900x1800x540 mm, presenta un aspecte més clàssic pels seus dissenys lineals a les portes i els tiradors arrodonits. Aquest armari d'exterior de resina té una excel·lent qualitat amb 4 prestatges interiors regulables i ganxos porta eines a tots ells.

Adquirir un armari d'exterior de resina és una gran inversió per organitzar tots aquells accessoris temporals de manera pràctica, econòmica i duradora. Aquest tipus d'armaris d'emmagatzematge són la solució perfecta per mantenir una casa en ordre. Quin combina millor amb el teu jardí?

Descobreix la varietat de models a la nostra botiga online FESMÉS i queda't amb el que millor s'adapti a tu!

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa