Loading

Armari 2 Portes Corredisses Ward Blanc

Enviament gratuït ARMARI 2 PORTES CORREDISSES WARD BLANC Codi: 6612000 Mides: 1200X2000X500MM Acabat: BRILLANT
229,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Armari Ward amb 2 portes corredisses d'acabat en color blanc brillant
√ 4 prestatges amb suports metàl·lics al seu interior
√ Fabricat en melamina resistent i d'alta qualitat
√ Ideal per a habitacions petites o estretes
√ Les portes corredisses porten les guies a terra
√ De fàcil muntatge i neteja

Descripció
Armari per roba Ward de portes corredisses dissenyat amb un estil modern per guardar i organitzar la roba, tèxtils de la llar i complements en qualsevol habitació o estança. L'armari per roba Ward de portes corredisses, està fabricat amb tauler de melamina d'acabat blanc brillant, dues portes corredisses, una barra horitzontal per penjar roba i 4 prestatges interiors.
Descripció detallada

Aquest model d'armari  és idoni per col·locar a tots els dormitoris, siguin juvenils o d’adults. Està dissenyat amb dues portes corredisses amb tiradors d’ABS, una barra per a penjar tota la roba i 4 prestatges interiors regulables en alçada. És de gran capacitat per a emmagatzemar còmodament tota la teva roba.

Armari rober fabricat en melamina d'alta qualitat de 15 mm de gruix amb acabat blanc brillant, motllures adhesives de 10 mm d’ample en color gris mat alumini, cantonades melamíniques, part posterior de MDF/DM de 3 mm de gruix en color blanc, barra de penjar extraïble d’alumini, guies corredisses d’ABS per a les portes, suports per prestatges metàl·lics i tacs d’ABS anti sorolls i anti ratllades. Aquest armari suporta fins a un màxim de 50 kg de càrrega, cada prestatge suporta fins a 5 kg de càrrega i la barra de penjar suporta fins a 8 kg de càrrega.

D'estil modern, que s’adaptarà a la perfecció amb la decoració del dormitori. Combina’l amb mobles de la mateixa gamma cromàtica i aconseguiràs que l'ambient sigui molt més acollidor.

Aquest armari amb dues portes corredisses és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-lo.

Descàrregues

Fitxa Tècnica Armari Ward Portes Corredisses