Loading

Armari Roba 2 Portes + 2 Calaixos Blanc Artik

ARMARI ROBA 2 PORTES + 2 CALAIXOS BLANC ARTIK Codi: 6597000 Mides: 810X1800X520MM Acabat: MAT
-10%
139,00 € 125,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Resistent, robust i modern
√ 2 calaixos de pes suportat màxim de 5 kg per calaix amb guies corredisses metàl·liques
√ Zona de penjador a la part superior amb una barra extraïble fabricada en alumini de pes suportat de 8 kg
√ Tacs ABS antisoroll i antiratllat
√ Com que està fabricat en un material no porós, no s'acumulen els bacteris ni gèrmens
√ De fàcil muntatge i neteja

Descripció
Armari per roba amb dues portes, un ampli penjador i dos calaixos inferiors. Aquest armari per a roba està fabricat en tauler de melamina d'acabat blanc artik, que aporta un estil modern al dormitori, vestidor o rebedor sense oblidar mai la seva funció principal, ordenar la roba.
Descripció detallada

Aquest model d'armari és idoni per col·locar a tots els dormitoris, siguin juvenils o d’adults. Està dissenyat amb dues portes abatibles i dos calaixos inferiors amb tiradors d’alumini i una àmplia barra extraïble d’alumini per a penjar tota la roba.

Armari rober fabricat en melamina d'alta qualitat amb acabat blanc de 15 mm de gruix, cantonades melamíniques, part posterior de MDF de 3 mm de gruix en acabat blanc, frontisses metàl·liques, guies corredisses metàl·liques no extraïbles i tacs d’ABS anti soroll i anti ratllades a la part inferior de l’armari rober.

Aquest armari amb dues portes i dos calaixos d'estil modern, s’adaptarà a la perfecció amb la decoració del dormitori. Combina’l amb mobles de la mateixa gamma cromàtica i aconseguiràs que l'ambient sigui molt més acollidor.

Armari rober de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-lo. Cal tenir en compte que el pes màxim suportat per la barra de penjar són 8 kg, el pes màxim suportat pel prestatge són 8 kg i el pes màxim suportat per cada calaix són 5 kg.