Loading

Armari Escombrer Alt 2 Portes Blanc

ARMARI ESCOMBRER ALT 2 PORTES BLANC Codi: 6317000 Mides: 730X1800X370MM
119,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Ideal per usar-se com a armari auxiliar de neteja o com a petit rebost
√ Com que està  fabricat en un material porós, no deixa que s'acumulin bacteris o gèrmens
√ 2 portes amb 2 prestatges regulables en alçada fabricats amb melamina d'acabat roure
√ Perfecte per guardar escombres, tovalloles, caixes, etc.
√ De fàcil muntatge i neteja

Descripció
Armari escombrer alt amb dues portes abatibles, dos prestatges regulables en alçada i un prestatge altell. Aquest armari escombrer, és molt pràctic per organitzar la cuina, el rebost, el bany o el garatge. Fabricat en melamina, MDF i ABS d'acabat blanc i tiradors en color gris alumini.
Descripció detallada

Aquest model d'armari escombrer  és idoni per a organitzar productes de la llar. Utilitza’l per a guardar aliments de la despensa, parament i estris de cuina, per a guardar productes de cosmètica i farmaciola o per emmagatzemar productes i electrodomèstics de neteja, tenint en compte que el pes màxim suportat de l’armari és de 45 kg i que cada prestatge suporta fins a 8 kg.

Aquest armari multiús està fabricat en melamina d'alta qualitat de 15 mm, cantonades melamíniques i part posterior de MDF/DM de 3 mm amb densitat mitjana lacada en color blanc. Amb frontisses i suports per prestatges metàl·lics, tacs d’ABS anti soroll i anti ratllades i tiradors d’ABS pintats en gris alumini. Els prestatges interiors són regulables en alçada per tal d’adaptar l’interior de l’armari segons què s’hi vol col·locar dins, el prestatge altell és fixe.

D'estil clàssic, que s’adaptarà a la perfecció amb la decoració de l’espai on el col·loquis. Aquest armari multiús escombrer amb dues portes abatibles és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-lo.