Loading

Armari Alt Auxiliar Una Porta Blanc

ARMARI ALT AUXILIAR UNA PORTA BLANC Codi: 6316000 Mides: 372X1800X370MM
74,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Armari auxiliar d'una porta fabricat amb melamina blanca
√ Funcional i senzill per utilitzar-lo com a farmaciola, rebost o armari a la zona de la bugaderia
√ 1 columna amb 4 compartiments
√ Tiradors allargats cromats
√ Prestatges interiors regulables en altura

Descripció
Armari auxiliar multiús amb una porta abatible i 3 prestatges regulables en alçada. Aquest pràctic armari auxiliar serveix per organitzar la cuina, el rebost, el bany o el garatge. Fabricat en melamina, MDF i ABS d'acabat blanc i tiradors en color gris alumini.
Descripció detallada

Aquest model d'armari  és idoni per a organitzar productes de la llar. Utilitza’l per a guardar aliments de la despensa, parament i estris de cuina, per a guardar productes de cosmètica i farmaciola o per emmagatzemar productes i electrodomèstics de neteja, tenint en compte que el pes màxim suportat de l’armari és de 45 kg i que cada prestatge suporta fins a 8 kg.

Aquest armari multiús està fabricat en melamina d'alta qualitat de 15 mm, cantonades melamíniques i part posterior de MDF/DM de 3 mm amb densitat mitjana lacada en color blanc. Amb frontisses i suports per prestatges metàl·lics, tacs d’ABS anti soroll i anti ratllades i tiradors d’ABS pintats en gris alumini. Els prestatges interiors són regulables en alçada per tal d’adaptar l’interior de l’armari segons què s’hi vol col·locar dins i la porta es pot muntar a l’esquerra o a la dreta.

D'estil clàssic, que s’adaptarà a la perfecció amb la decoració de l’espai on el col·loquis. Aquest armari multiús amb dues portes abatibles és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-lo.