Loading

Armari De Penjar Alt 2 Portes Blanc

Enviament gratuït ARMARI DE PENJAR ALT 2 PORTES BLANC Codi: 6310000 Mides: 590X600X270MM
49,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Armari alt auxiliar de melamina amb dues portes d'acabat blanc
√ Funcional i senzill per situar a la zona de bugaderia, bany o taulell de cuina
√ 2 columnes laterals amb 4 compartiments, dues de petites i dues de grans, col·locats de manera invertida
√ Tiradors allargats cromats
√ Prestatges extraïbles per adaptar l'interior

Descripció
Armari de penjar alt amb dues portes abatibles i dos prestatges extraïbles. Aquest armari de penjar auxiliar, serveix per organitzar la cuina, el rebost, el bany o el garatge. Armari fabricat amb melamina, MDF i ABS d'acabat blanc i tiradors en color gris alumini.
Descripció detallada

Aquest model d'armari  és idoni per a penjar a la paret i organitzar productes de la llar. Utilitza’l com a farmaciola, com a despensa o per a guardar productes de cosmètica, tenint en compte que el pes màxim suportat de l’armari és de 15 kg.

Aquest armari multiús està fabricat en melamina d'alta qualitat de 15 mm, cantonades melamíniques i part posterior de MDF/DM de 3 mm amb densitat mitja lacada en color blanc. Amb frontisses i suports per prestatges metàl·lics, esquadres d’ABS i tiradors d’ABS pintats en gris alumini. Els prestatges són extraïbles per tal d’adaptar l’interior de l’armari segons què s’hi vol col·locar dins. Inclou els dispositius per a la fixació a la paret, caldrà utilitzar la ferramenta adequada segon el tipus de paret.

D'estil clàssic, que s’adaptarà a la perfecció amb la decoració de l’espai on el col·loquis. Aquest armari multiús amb dues portes abatibles és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions per a muntar-lo.