Mobles de jardí en fusta

Compra online mobles de jardí en fusta. Gaudeix de l'estiu al millor preu amb les millors cadires i taules de jardí, taules de pícnic, gandules, bancs...

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Material
Color
Filtre

La millor selecció de mobles de jardí en fusta

Posem al teu abast un ampli catàleg de mobles de fusta per a jardí, terrassa, zones amb piscina i àtics. Gaudeix de l'estiu amb els millors preus en cadires de fusta, taules de jardí, taules de pícnic, gandules o taules auxiliars.

La fusta té un acabat natural, que aporta a qualsevol espai un aspecte agradable, alhora que resistent i durable. A més, a FESMÉS només trobaràs mobles de jardí de fusta de primera qualitat.

Per què comprar mobles de fusta per al teu jardí o terrassa?

Encara que en l'elecció dels mobles per al teu jardí influiran, poc o molt, els teus gustos i preferències, si que hi ha una sèrie de paràmetres i aspectes que has de tenir en compte. Te'ls resumim a continuació:

  • Resistència: la gran majoria de mobles per a jardí en fusta vénen pre-tractats per millorar la seva durada i resistència davant els pitjors escenaris meteorològics. Solen estar especialment indicats per a zones en les quals es produeixin forts canvis de temperatura entre estacions i climes molt humits o propers a la mar.
  • Aspecte natural: si comptes amb un jardí o terrassa d'estil rústic, els mobles de fusta per a exterior encaixaran a la perfecció. També si el que busques és crear un espai de relaxació o fins i tot de meditació.
  • Diversitat: hi ha molts tipus de fusta, cadascun amb els seus propis colors i textures. Des de taules de pi clàssic fins exòtiques gandules amb fustes de meranti. Pel que tindràs un ampli ventall d'acabats per escollir.

 

Quins tipus de mobles de fusta per a exterior hi ha?

Hi ha diversos tipus de mobles de jardí en fusta, sent els més habituals els següents:

  • Cadires: des de cadires de jardí completament en fusta (pels que us recomanem un coixí per a exterior), fins a models que conjunten fusta i altres materials.
  • Taules: amb models per a diversos comensals, en format pícnic amb banc inclòs o petites taules de fusta accessòries.
  • Bancs: ideals per afegir un petit oasi de descans al vostre jardí, tant aquells que combinen fusta i acer, com els fabricats íntegrament en fusta.
  • Conjunts: si no teniu cap moble exterior, podeu optar per un conjunt de jardí o terrassa, que inclourà tant les cadires com les taules.
  • Gandules: per relaxar-te en el teu jardí o prendre el Sol a la teva terrassa.

 

Com es netegen els mobles de fusta per a jardí?

Simplement apliqui un drap humitejat amb sabó per treure la pols i les restes de brutícia a l'estar a la intempèrie. Podeu utilitzar una netejadora, però reguli la pressió de sortida per no descostrar els protectors de fusta, vernissos, lasurs i olis de teca aplicats. No utilitzar mai productes químics o lleixius, ja que podrien causar danys i taques irreparables.

Es poden reparar els mobles de fusta per a jardí?

Existeixen en el mercat pastes de reparació per a fusta exterior que pemeten reparar els mobles de fusta per a jardí, apliqui la pasta per a fusta segons les condicions d'aplicació del fabricant, un cop seca i polida, aplicar l'acabat final. Pots aplicar als teus mobles de fusta per jardí protectors per a fustavernissoslasurs i olis de teca amb rodets i brotxes específiques per a fusta.
Nota:
Per no haver de realitzar tot el procés de reparació amb pasta reparadora de fusta, polit i acabat final, hi ha productes per a la reparació de petites ratllades i esquerdes de superfície: els llapis de retoc i les ceres en format barra.

Com s'aplica l'acabat en mobles de fusta per a jardí?

Per realitzar l'acabat en mobles de fusta per a jardí, actualment existeixen multitud de productes: protectors de fusta exterior, lasurs, olis de teca, esmalts, etc.
El primer pas és polir la fusta per obrir el porus, i així aconseguir una millor penetració del producte d'acabat, en fustes noves es recomana aplicar una imprimació si s'utilitza esmalt, però si l'acabat és un vernís o lasur, utilitzi un protector de fons o tapaporus perquè la fusta no absorbeixi tot el producte d'acabat.
Nota:
Si anteriorment els mobles de fusta per a jardí ja disposaven d'alguna capa de protector, vernís, esmalt, etc., cal eliminar totes les capes existents abans d'aplicar un altre acabat. Utilitzi decapants o llevapintures per a fusta fins a deixar la fusta completament neta i després passeu al polit i a l'aplicaciió d'un nou acabat.

Recordeu que els mobles de fusta per a jardí a l'estar exposats permanentment a l'exterior, es recomana la renovació de l'acabat un cop a l'any. Seguiu les instruccions de fabricant per conèixer el temps de protecció del producte aplicat.