Complements de bany

Descobreix els nostres complements de bany en diferents acabats que donaran estil, personalitat i disseny al lloc més íntim de la llar. No t'ho pensis més, entra a Fesmés i decora el bany al teu gust!

Filtrar per:

Tipus de producte
Material
Acabat
Sistema de fixació
Filtre

Has reformat el teu bany i necessites acabar de donar-li aquest toc personal però no saps per on començar? Entra a Fesmés i troba tot el que necessites per tenir un bany modern, bonic i ben equipat!

¿Ja saps quins complements de bany són imprescindibles?

Per a tenir un bany ordenat i espaiós, cal comptar amb una prestatgeria de bany que et permetrà emmagatzemar els diferents productes d'higiene i maquillatge sense tenir-los escampats. A més, comptem amb prestatgeries de bany amb rodes que et facilitaran la mobilitat, podent-les col·locar a qualsevol racó del lavabo.

Els tovallolers formen part del mobiliari de bany imprescindible, ja que a més de la funció que exerceixen emmagatzemant les tovalloles de forma ordenada, es caracteritzen pels seus diferents dissenys, així com tovallolers de peu, tovallolers barra o tovallolers cèrcol i cada un d'ells aportarà un estil diferencial al teu bany. Una altra de les opcions que pots tenir en ment són els penjadors bany i ganxos penjador, que també els utilitzaràs per col·locar tovalloles i barnussos amb la finalitat de mantenir l'ordre i estalviar espai.

Els porta-rotlles són un dels complements de bany que no poden faltar, ja que han d'estar presents en tots els banys diseny per emmagatzemar i organitzar els rotllos de paper higiènic. A més, els trobaràs en diferents dissenys, així com porta-rotlles de peu o porta-rotllos de paret i els podràs complementar amb una escombreta a conjunt que et permetrà tenir el vàter impol·lut.