Accessoris de bany en plàstic

Descobreix la nostra selecció d'accessoris plàstics per a bany i personalitza el bany a la teva manera.

Filtrar per:

Tipus de producte
Col·lecció
Material
Color
Sistema de fixació
Filtre

Accessoris plàstics per a bany:

El bany és un dels llocs de la llar que visitem amb més freqüència, ja que el primer que fem en aixecar-nos del llit, és anar cap al bany i tractar de despertar-nos, rentar-nos la cara, dutxar-nos i preparar-nos per afrontar el dia de la millor manera possible. I, oi que no és el mateix entrar al bany i veure-ho net, ordenat i impol·lut, que desordenat i brut? Amb els nostres accessoris plàstics per a bany, podràs mantenir el teu lavabo impecable.

A Fesmés, tenim a la teva disposició una gran varietat d'accessoris plàstics per a  bany que et permetran emmagatzemar els teus objectes personals i d'higiene de manera ordenada, estalviant espai i generant un ambient molt més ampli. A més, oferim una gran varietat de dissenys, amb acabats diferents perquè escullis el que més t'agradi i s'adeqüi a la decoració i estil del teu bany.

Coneixes els nostres accessoris plàstics per a bany?

Un dels accessoris plàstics per a bany que no pot faltar en cap llar és el porta-rotlles, ja que ens permet emmagatzemar i sostenir el rotllo de paper, i gràcies al seu característic disseny amb una vora tallant, ens facilita desenrotllar i tallar el paper sense cap mena d'esforç.
A prop del porta-rotlles, solem col·locar l'escombreta, ja que és un complement de bany necessari, que ens permet mantenir el vàter net.

Els tovallolers i penjadors de bany també són accessoris de bany molt important perquè no podem prescindir-ne, ja que en tot bany, ha d'haver-hi una tovallola per eixugar-nos les mans després del rentat i un tovalloler o penjador bany per col·locar-la.

Ara que ja saps tot el que necessites per tenir un bany amb accessoris, simplement has d'escollir el model que més t'agradi i equipar el teu bany.