Les safates de cuina són un dels accessoris que més s'utilitza, ja sigui per transportar el menjar d'un costat a un altre, o recollir els diferents estris de la taula de forma ràpida i eficaç. Entra a Fesmés i descobreix la gran varietat de mides, formes i estils al millor preu, i queda't amb la que més t'agradi!

Si ets una persona detallista i t'agrada sorprendre als teus éssers estimats, tindràs una safata a la teva cuina, perquè per ser sincers, ¿A qui no li fa il·lusió que li portin un esmorzar al llit? Amb les nostres safates de cuina, podràs deixar impressionat a la teva parella, amics o familiars, servint un bon esmorzar al llit. I qui diu esmorzar, es pot convertir en un sopar romàntic al sofà, ja que gràcies a les nostres safates de cuina, podràs portar el menjar on més et vingui de gust i compartir-lo amb qui et vingui de gust.

Tipus de safates de cuina

A Fesmés comptem amb una gran selecció de safates de cuina de tot tipus de mides, mesures i dissenys.

En general, les safates de taula compten amb un disseny més pràctic per transportar estris de cuina així com aliments. Bé és cert que moltes persones compten amb safates com a element decoratiu per al saló o menjador.

També hi ha altres estils de safates de cuina: safates de te, safates de fusta o bambú, safates amb nanses, metàl·liques.... Una infinitat d'opcions que t'acompanyaran en els teus moments més divertits envoltat dels teus.