Pissarres magnètiques i per cuina

Descobreix les nostres pissarres i oblidat de tenir tantes coses al cap! A Fesmés t'oferim pissarres en diferents dissenys, que et recordaran les tasques que has de fer o el que has de comprar. Ideals, oi?

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Tens la sensació que se t'obliden les coses o no te'n recordes de tot el que havies de fer o de comprar? A Fesmés trobaràs la solució! Entra i descobreix una gran varietat de pissarres en diferents estils i mides que t'ajudaran a recordar tot el que se t'oblida.

Quin tipus de pissarres trobaràs?

Si ets d'aquelles persones que té la nevera plena de notes adhesives per no oblidar-te de tot el que tens al cap, les pissarres magnètiques seran la teva millor solució. Aquest tipus de pissarres es caracteritzen per poder escriure sobre d'elles de forma còmoda i neta. A més, podràs posar objectes magnètics que sostinguin diferents papers o notes.

Les pissarres adhesives es caracteritzen per la seva gran practicitat, ja que les pots col·locar al lloc que millor et convingui, ja sigui als armaris de les habitacions dels més petits, perquè es distreguin jugant, per diferenciar cada calaix de l'habitació o per a col·locar als diferents flascons de la cuina i poder així diferenciar els productes i alimetns, entre altres funcionalitats. A més, les podràs adherir perfectament al vinil adhesiu paret i apuntar tot el que necessites recordar.

Les pissarres infantils es convertiran en una de les joguines preferides dels més petits, ja que podran jugar i divertir-se mentre es deixen portar per la creativitat, pintant i dibuixant. També són una perfecta opció per a posar en pràctica les lliçons apreses a l'escola.

Independentment de l'ús que li donis i del tipus de pissarra que prefereixis, comptar amb una a casa sempre serà una bona idea!